Πώληση μόνο σε εμπόρους: 210-5624400

Ότι Καλύτερο στο Παιδικό Ένδυμα

H αγάπη και ο σεβασμός για το παιδί είναι αυτό που οδηγεί εδώ και 20 χρόνια την εταιρεία Bambolino, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες επώνυμων βαπτιστικών ρούχων, να σας προσφέρει ό,τι καλύτερο στο χώρο του παιδικού ενδύματος.

Με όχημα την παιδική αφέλεια, το αφοπλιστικό χαμόγελο και την αθωότητα, που εκπέμπουν τα παιδικά μάτια, η Bambolino ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο των παιδιών, αντλεί έμπνευση και δημιουργεί ονειρεμένα, «παραμυθένια» ρούχα, που τα συνοδεύουν θριαμβικά στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση, την ημέρα της βάπτισής τους.

Με Πρωταγωνιστή… Το ΠΑΙΔΙ!

Η Bambolino έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια τη δική της, μοναδική μόδα στα βαπτιστικά ρούχα, αποκλειστικά για τους μικρούς μας πρωταγωνιστές. Ρούχα σχεδιασμένα, για να τους αγκαλιάζουν με απαλότητα, άνεση, ασφάλεια, ποιότητα και στυλ.

Οι μικροί κομψοί σας κύριοι ή οι μικρές παιχνιδιάρες κυρίες έχουν να διαλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα ρούχων, αξεσουάρ και υποδημάτων, που φημίζονται για τον πιο σύγχρονο σχεδιασμό και το άψογο φινίρισμα τους.

Η Φιλοσοφια μας

Πρωτότυπες Δημιουργίες με βάση την Ποιότητα

Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, στην τέλεια ραφή των ρούχων και την εξαιρετική ποιότητα των υφασμάτων η Bambolino διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, πρωτότυπες συλλογές ρούχων και σετ βάπτισης.

Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε το δικό σας μοναδικό σετ βάπτισης ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Τα ρούχα της Bambolino μπορείτε να τα βρείτε μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Copyright © 2024 bambolino.gr
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Design Solutions